Kraftig ångest och svårt att andas, försöker andas lugnt men är för stressad i kroppen för att lugna ner mig. Varför kan jag inte bara få må bra?

5 kommentarer

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

08 Aug 2016 18:19

Usch, usch, usch. Är så glad att ha kommit över mina ångestattacker jag led av för sisådär 2 år sedan. Hemskt. HEMSKT.

sv: Tycker jag verkligen att du ska göra! :)

Missqeenkvinnan

29 Aug 2016 00:20

När jag gick i gymnasiet var det en person som sa till mig: "Jag tycker inte att vi behöver prata om ångest öppet. Det är något som bara rör en själv."

Men vet ni vad. Jag tycker inte det. Jag tycker det är superviktigt att vi pratar om psykisk ohälsa. Här kommer några anledningar:

Moha

29 Aug 2016 02:22

Moha

Välkommen! Tack och lite om mig själv! Hej på er!

Först vill jag börja med att hälsa er alla nya läsare välkomna till min värld. Det glädjer mig att få dela med mig av min vardag till er.

Jag vill också passa på att säga Tack, tack, Tack - för alla positiva kommentarer. Som ni säkert har läst så vill jag vara en förebild för HELA mänskligheten och dela med mig av mig själv.

Dom senaste dagarna så har jag levt i en bubbla och jag förstår inte vad som riktigt har hänt. Det är bara roligt och jag är överlycklig.

Jag är bara mig själv, öppen, ärligt och en hel del kärlek. Min resa har varit upp och ner - det är inte alltid lätt att leva med en funktionsvariation med personliga assistenter men jag är jag och mitt liv ser ut såhär. Ni som är nya vet inte heller att jag har skrivit en bok. Synlig fast osynlig - en dotters tankar om sina "pappor" - heter den.
frikraftenstext.blogg.se

Jag kommer att använda denna blogg till att skriva löpande texter och/eller dikter om mina upplevelser, tankar & känslor.. Denna blogg är privat men ni kan läsa, gråta och skratta för er själva. Kärlek till er! /Frikraft. Tittar gärna in.

Hemsida: http://frikraftenstext.blogg.se


privatenjoy

15 Sep 2016 03:18

Det är en grej jag skulle vilja ta upp med er... det är ni som hatar och måste kommentera elaka kommentarer. Har ni inget bättre för er? Jag är så trött på att höra: "du är för tjock" "Du måste gå ner i vikt" "djurplågare" "Du borde dö" M.m Ni som har läst min blogg och känner mig vet att jag har en sköldkörtelsjukdom som påverkar mig min vikt samt att depression och stress påverkar det också. Jag tränar och är ute och rör på mig VARJE DAG Jag sitter inte inne och trycker i mig onyttiga saker och aldrig går utanför dörren. Jag kämpar varje dag med min vikt... Att ständigt höra att man inte passar in i ridsporten samt i samhället för jag inte är smal och har en vältränad kropp, så blir jag så ledsen, varför ska det vara mig det är fel på bara för hur jag ser ut? Ridsporten är något jag har älskat ända sen jag var liten och verkligen brinner för, men sakta men säkert försvinner glädjen och intresset av något jag verkligen älskar, bara för jag inte har det rätta utseendet. När jag är ute och rider och träffar på någon eller rider samtidigt som någon annan på banan så kan jag knappt fokusera på min ridning, det jag tänker på är när personen ska börja ge blickar eller komma fram och säga hur stor jag ser ut. Eller hur dålig jag är på att rida. Pga mitt utseende. Jag försöker planera så jag rider när folk går i skolan eller jobbar för att inte möta eller rida när någon annan är där, allt för att inte bli sårad och få några dömmande blickar....

Annorlunda

26 Sep 2016 02:40

Ger er ett tips! Tycker att ni ska går in på deras bloggar m.m. Kollar dom här bloggar: "Mittlivsomsofia" och "Evahele.se"! Dela med er av dessa blogga till andra bloggar m.m. Jag bor i Småland tillsammans med min man och våra barn och våra hundar. Jag har världens bästa jobb, dvs jag är hemma och pyssla. Mina fritidsintressen är att blogga, ta hundpromenader, vara hemma, läsa böcker och att träna. Jag hoppas att du lämnar ett avtryck innan du lämnar min blogg. Välkommen tillbaka! Kom gärna in och kika vetja! Ger er ett tips! Tycker att ni ska går in på deras bloggar m.m. Kollar dom här bloggar: "Mittlivsomsofia" och "Evahele.se"! Dela med er av dessa blogga till andra bloggar m.m. Jag bor i Småland tillsammans med min man och våra barn och våra hundar. Jag har världens bästa jobb, dvs jag är hemma och pyssla. Mina fritidsintressen är att blogga, ta hundpromenader, vara hemma, läsa böcker och att träna. Jag hoppas att du lämnar ett avtryck innan du lämnar min blogg. Välkommen tillbaka! Kom gärna in och kika vetja!

Kommentera

Publiceras ej